Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Vellinge 

Pedikyrens plats i Vellinge – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Vellinge.

Om du är i behov av en skön pedikyr eller manikyr i Vellinge behöver du inte leta längre. Det finns flera platser som erbjuder dessa tjänster till ett billigt pris, samtidigt som de ger dig bästa möjliga behandling.

En pedikyr är en behandling som lämnar dina fötter mjuka och rena. Du kan förvänta dig en fotmassage, nagelklippning samt borttagande av död hud och eventuella liktornar. En manikyr å andra sidan är en behandling som lämnar dina händer och naglar rena och väl omhändertagna. Det inkluderar oftast formning och polering av naglarna, ett handbad och avslappnande massage.

När du söker efter en pedikyr eller manikyr ska du sö
När du söker efter en pedikyr eller manikyr ska du söka efter salonger i Vellinge som erbjuder dessa tjänster. Det är viktigt att välja en salong som har kunnig och erfaren personal, så att du kan vara säker på att du får den bästa möjliga behandlingen.

En av de mest populära salongerna i Vellinge som erbjuder både pedikyr och manikyr är Salong Hår & Naglar. Här kan du njuta av en avkopplande atmosfär samtidigt som du får en professionell pedikyr eller manikyr. Personalen på salongen är mycket kunnig och hjälpsam, och de ser till att du får den bästa möjliga behandlingen.

Förutom Salong Hår & Naglar finns det flera andra salonger i Vellinge som erbjuder både pedikyr och manikyr. Försök att välja en salong som ligger nära där du bor eller arbetar, så att det är bekvämt för dig att ta dig dit. Se till att kolla upp recensioner och betyg från andra kunder så att du kan vara säker på att du väljer en salong som uppfyller dina förväntningar.

En pedikyr eller manikyr

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Vellinge

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Vellinge?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Vellinge genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Vellinge?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Vellinge kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Vellinge: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Vellinge.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Vellinge.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Vellinge.

Boka tid på professionella nagelsalong i Vellinge.