Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Vaxholm 

Pedikyrens plats i Vaxholm – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Vaxholm.

Om du letar efter en bra pedikyr eller manikyr i Vaxholm, finns det flera alternativ tillgängliga. Beroende på vad du söker kan du troligtvis hitta något som passar just dig. Det finns flera olika salonger som erbjuder pedikyr och manikyr till ett överkomligt pris.

En billig pedikyr eller manikyr kan ofta fås för runt 300-400 kronor beroende på vad som ingår i behandlingen. Det är viktigt att kolla vilka tjänster som ingår i priset innan du bokar din behandling för att undvika överraskningar vid betalning.

Om du letar efter den bästa pedikyren eller manikyren i Vaxholm kan det vara en god idé att söka rekommendationer från dina vänner eller
andra personer i ditt nätverk som du litar på. Det kan även vara en bra idé att kolla på recensioner på nätet för att få en bättre uppfattning om olika salongers omdömen från tidigare kunder.

I Vaxholm finns många salonger som erbjuder hög kvalitet på sina behandlingar och till rimliga priser. Vissa salonger har specialiserat sig på att använda naturliga och miljövänliga produkter för att erbjuda en skonsam och avslappnande behandling för dina händer och fötter.

Att ta hand om dina fötter och händer på ett regelbundet sätt genom att få en pedikyr eller manikyr kan ha positiva effekter på ditt välbefinnande och självförtroende. En snygg manikyr eller pedikyr kan hjälpa dig att känna dig fräsch och redo för alla tillfällen, vare sig det är för en jobbintervju eller en fest med vänner.

Så om du bor i Vaxholm och letar efter en bra pedikyr eller manikyr, finns det flera salonger som kan hjälpa dig att ta hand om dina händer och

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Vaxholm

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Vaxholm?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Vaxholm genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Vaxholm?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Vaxholm kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Vaxholm: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Vaxholm.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Vaxholm.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Vaxholm.

Boka tid på professionella nagelsalong i Vaxholm.