Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Tranemo 

Pedikyrens plats i Tranemo – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Tranemo.

Om du är på jakt efter en billig och bästa pedikyr/manikyr i Tranemo, har du flera alternativ att välja mellan. Tranemo erbjuder ett antal skönhetssalonger som specialiserar sig på pedikyr och manikyr och erbjuder högkvalitativa tjänster till överkomliga priser.

En av de bästa skönhetssalongerna i Tranemo som erbjuder pedikyr och manikyr är Salong Bedarr. Salongen har en avslappnad och mysig miljö som gör att du känner dig bekväm och avslappnad. Dessutom använder salongen endast högkvalitativa produkter som ger dig bästa resultatet.

En annan populär skönhetssalong som erbjuder pedikyr och manikyr är Vackra Naglar i Tranemo. Salong
En annan populär skönhetssalong som erbjuder pedikyr och manikyr i Tranemo är Vackra Naglar. Salongen har ett brett utbud av tjänster för nagelvård och skönhet och använder endast högkvalitativa produkter för att ge sina kunder bästa möjliga resultat.

Vackra Naglar har ett professionellt och välutbildat team av nagelteknologer som är experter på pedikyr och manikyr. De erbjuder ett antal behandlingar som inkluderar allt från en enkel manikyr till mer avancerade behandlingar som gel-manikyr och akrylnaglar. Salongen har också ett brett utbud av nagellack i olika färger och stilar så att du kan välja det du gillar bäst.

Trots att Vackra Naglar inte är den billigaste skönhetssalongen i Tranemo, erbjuder de fortfarande sina tjänster till överkomliga priser. De har också många erbjudanden och kampanjer som ger dig en chans att spara pengar på dina behandlingar. Så om du vill ha högkvalitativ nagelvård till rimliga priser, är Vackra Naglar ett av de bä

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Tranemo

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Tranemo?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Tranemo genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Tranemo?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Tranemo kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Tranemo: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Tranemo.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Tranemo.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Tranemo.

Boka tid på professionella nagelsalong i Tranemo.