Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Sollefteå 

Pedikyrens plats i Sollefteå – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Sollefteå.

Vill du skaffa pedikyr eller manikyr i Sollefteå? Du behöver inte leta längre. Sollefteå erbjuder flera salonger som specialiserar sig på pedikyr och manikyr. Du kan välja mellan olika tjänster, från enklare behandlingar till spa-paket som inkluderar mer avancerade behandlingar.

Om du letar efter en bra pedikyr eller manikyr som inte kostar för mycket så finns det salonger som erbjuder denna tjänst till överkomliga priser. De professional som arbetar på salongerna är certifierade inom sin yrkeskategori och har utbildat sig för att ge de bästa behandlingarna.

Om du letar efter den bästa pedikyr eller manikyr i Sollefteå, finns det många salonger att välja mellan
Sollefteå har en mängd salonger som erbjuder högkvalitativ pedikyr och manikyr. Om du vill skämma bort dig själv med en avslappnande pedikyr, kan du välja mellan en enkel behandling eller ett lyxigt spa-paket. Salongerna i Sollefteå kommer att ge dig den ultimata upplevelsen av en avslappnande behandling, så att du känner dig fräsch och utvilad.

Fördelen med att välja en professionell pedikyr- eller manikyrsalong är att du får tillgång till kvalitetsmaterial och utbildad personal. De har rätt verktyg och produkter som du kanske inte har tillgång till hemma. Dessa salonger erbjuder vanligtvis också andra tjänster som hårstyling, sminkning, och spa-behandlingar.

Om du är på en budget finns det också alternativ som passar dig. Det finns flera salonger i Sollefteå som erbjuder pedikyr och manikyr till överkomliga priser. Du kan fortfarande få samma höga kvalitet och professionell behandling utan att behöva betala en förmögenhet.

Så om du är i behov

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Sollefteå

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Sollefteå?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Sollefteå genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Sollefteå?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Sollefteå kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Sollefteå: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Sollefteå.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Sollefteå.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Sollefteå.

Boka tid på professionella nagelsalong i Sollefteå.