Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Smedjebacken 

Pedikyrens plats i Smedjebacken – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Smedjebacken.

Om du vill skaffa pedikyr eller manikyr i Smedjebacken har du tur – det finns flera salonger som erbjuder dessa tjänster till billiga priser. Oavsett om du behöver en snabb fix eller en mer grundlig behandling, finns det flera ställen att välja mellan.

En av de bästa salongerna för pedikyr och manikyr i Smedjebacken är Bästa Nagelsalongen. Här används högkvalitativa produkter för att säkerställa att dina naglar och fötter ser fantastiska ut. Personalen är kunnig och vänlig, och de tar sig tid att tala om för dig hur du bäst kan ta hand om dina naglar och fötter.

En annan stor salong för pedikyr och manikyr i Smedjebacken är
…Nails by Sarah. Denna lilla men välrenommerade salong ligger centralt i Smedjebacken och har ett brett utbud av nagel- och fotbehandlingar. Här kan du välja mellan olika färger, mönster och designs för att få en personlig och unik look på dina naglar.

Personalen på Nails by Sarah är känd för sin professionella inställning och individuella service. De kan hjälpa dig att välja den perfekta manikyren eller pedikyren baserat på din livsstil, dina preferenser och dina nagelbehov. Tack vare deras uppmärksamhet på detaljer och expertis på tekniker som akryl och gel, kan du vara säker på att din behandling kommer att vara av högsta kvalitet.

En annan fördel med Nails by Sarah är deras konkurrenskraftiga priser. De strävar efter att ge dig den bästa servicen till ett pris som passar din budget, så du behöver inte oroa dig över att bryta banken för att få fina naglar och fötter. Så om du behöver en manikyr eller pedikyr i Smedjebacken, se till att besöka Nails by Sarah eller B

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Smedjebacken

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Smedjebacken?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Smedjebacken genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Smedjebacken?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Smedjebacken kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Smedjebacken: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Smedjebacken.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Smedjebacken.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Smedjebacken.

Boka tid på professionella nagelsalong i Smedjebacken.