Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Örnsköldsvik 

Pedikyrens plats i Örnsköldsvik – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Örnsköldsvik.

Om du letar efter en pedikyr och manikyr i Örnsköldsvik har du ett antal alternativ att välja mellan. Det finns många salonger som erbjuder både pedikyr och manikyr till överkomliga priser.

En av de bästa salongerna för pedikyr och manikyr i Örnsköldsvik är Bliss Beauty. De erbjuder högkvalitativ service till ett överkomligt pris. Deras professionella personal kommer att se till att du blir nöjd med din manikyr och pedikyr.

En annan bra salong i Örnsköldsvik är Beauty by Emilia. De erbjuder en mängd olika behandlingar, inklusive pedikyr och manikyr, och har mycket konkurrenskraftiga priser. Du kommer att känna dig avslappnad och bort
Förutom Bliss Beauty och Beauty by Emilia, finns det ytterligare några salonger i Örnsköldsvik som erbjuder pedikyr och manikyr. En av dem är Salong Glans som ligger centralt beläget. De har ett brett utbud av behandlingar och deras personal är mycket kunnig och kundorienterad. Salong Glans har även ett bra utbud av nagellack och andra produkter till försäljning, vilket är perfekt om du vill vårda dina naglar hemma.

En annan salong som erbjuder högkvalitativ service är Nails by Louice. De är experter på naglar och erbjuder det senaste inom nageltrenden. De är väldigt kreativa och skickliga på att skapa vackra och unika designs som passar din personliga stil. Nails by Louice erbjuder också en rad olika behandlingar, inklusive pedikyr och manikyr.

Oavsett vilken av dessa salonger du väljer är du säker på att få en professionell och avslappnande upplevelse. Alla salonger har kunnig personal och ett brett utbud av behandlingar och produkter. Så om du vill unna dig själv en stund

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Örnsköldsvik

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Örnsköldsvik?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Örnsköldsvik genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Örnsköldsvik?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Örnsköldsvik kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Örnsköldsvik: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Örnsköldsvik.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Örnsköldsvik.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Örnsköldsvik.

Boka tid på professionella nagelsalong i Örnsköldsvik.