Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Norrtälje 

Pedikyrens plats i Norrtälje – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Norrtälje.

Skaffa pedikyr/manikyr i Norrtälje
Om du letar efter en billig pedikyr eller manikyr i Norrtälje, har du tur! Det finns ett antal ställen som erbjuder de bästa behandlingarna till ett överkomligt pris. Oavsett om du behöver en snabb touch-up eller en fullständig spabehandling, finns det många alternativ för dig.

Ett av de bästa ställena att skaffa en pedikyr eller manikyr i Norrtälje är på Salong Psalmboken. De har en erfaren personal som är passionerade om att ge dig det bästa resultatet. Salongen har också en lugn och avkopplande atmosfär som gör att du känner dig som hemma.

Ett annat alternativ för dig är Nagelfixarna i Norrtälje. De erb
erbjuda högkvalitativa behandlingar till ett överkomligt pris. Med erfarna och kunniga nagelterapeuter som kan hjälpa till med allt från klassiska manikyrer till extravaganta nageldesigner och pedikyrer, kan du vara säker på att dina naglar kommer att se fantastiska ut när du lämnar salongen.

När du planerar att skaffa en pedikyr eller manikyr i Norrtälje är det viktigt att välja salongen som passar dina krav och önskemål. En av de viktigaste faktorerna att tänka på är priserna – se till att välja en salong som erbjuder värde för pengarna och inte tar ut överdrivna priser. Du kan också kolla in recensioner online från andra kunder för att se hur deras erfarenheter har varit.

Oavsett om du letar efter en klassisk pedikyr eller manikyr eller om du vill ha något mer unikt och kreativt, så finns det många alternativ för dig i Norrtälje. Så boka redan idag och upplev avkopplingen och njutningen av en professionell nagelbehandling!

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Norrtälje

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Norrtälje?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Norrtälje genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Norrtälje?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Norrtälje kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Norrtälje: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Norrtälje.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Norrtälje.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Norrtälje.

Boka tid på professionella nagelsalong i Norrtälje.