Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Lomma 

Pedikyrens plats i Lomma – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Lomma.

I Lomma finns det flera alternativ för att skaffa en pedikyr eller manikyr till billigt pris. Dessa behandlingar är mycket populära då de ger ett professionellt och välvårdat intryck av händer och fötter.

Det finns flera salonger som erbjuder dessa tjänster i Lomma till ett överkomligt pris, vilket gör det lättare för alla att ta hand om sin hygien och välbefinnande. För de som söker det bästa utförandet kan man också hitta salonger med högre kvalitet, som kan kosta mer, men för det mesta är fortfarande överkomliga.

Pedikyr och manikyr kan vara noggranna och detaljerade, så det är viktigt att välja en pålitlig och professionell salong. Detta garanterar att du får bä
I Lomma finns det flera salonger som erbjuder pedikyr och manikyr till ett billigt pris. Dessa behandlingar är mycket eftertraktade då de ger en professionell och välvårdad look på händer och fötter. Att välja en salong som är pålitlig och professionell är avgörande för att säkerställa att behandlingen utförs på ett noggrant och detaljerat sätt.

När man väljer en salong i Lomma för en pedikyr eller manikyr finns det flera alternativ som finns tillgängliga. Det finns salonger som erbjuder tjänster till ett överkomligt pris, vilket gör det enklare för alla att ta hand om sin hygien och hälsa. På högkvalitativa salonger kan man också hitta behandlingar som är mer intressanta och som kan kosta mer, men som fortfarande är överkomliga för de flesta.

Fördelarna med en pedikyr och manikyr kan inte överdrivas. De ger en välbehövlig avkoppling och gör att dina händer och fötter känns mjuka och rena. De hjälper också till att förbättra naglar och nagelbäddar, och regelbunden manik

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Lomma

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Lomma?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Lomma genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Lomma?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Lomma kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Lomma: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Lomma.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Lomma.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Lomma.

Boka tid på professionella nagelsalong i Lomma.