Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Ljusdal 

Pedikyrens plats i Ljusdal – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Ljusdal.

Om du letar efter en pedikyr eller manikyr i Ljusdal, behöver du inte leta längre. Det finns flera lokala skönhetssalonger som erbjuder dessa tjänster till billiga priser. Oavsett om du behöver en grundlig rengöring eller vill ha en lyxig manikyr med nagellack, finns det något för alla i Ljusdal.

En av de bästa skönhetssalongerna i Ljusdal är Salong Lila. De erbjuder en mängd olika behandlingar för både fötter och händer till ett överkomligt pris. Personalen är också mycket professionell och vänlig, vilket ger dig en avslappnad och bekväm upplevelse.

En annan utmärkt skönhetssalong i Ljusdal är Beauty & Spa. De är k
En annan utmärkt skönhetssalong i Ljusdal är Beauty & Spa. De är kända för att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder. Oavsett om du behöver en grundlig pedikyr eller manikyr eller en avancerad behandling, kan du vara säker på att personalen på Beauty & Spa kommer att ta hand om dig på bästa möjliga sätt.

Beauty & Spa har också ett brett utbud av nagellack och dekorationer att välja mellan, så oavsett om du vill ha en enkel och elegant manikyr eller en färgglad och kreativ design, så kan du vara säker på att hitta det perfekta valet på denna skönhetssalong i Ljusdal.

För att göra din pedikyr eller manikyr i Ljusdal ännu mer avkopplande, kan du också överväga att boka en avslappnande massage eller ansiktsbehandling på samma salong. Detta kan hjälpa till att öka blodcirkulationen och lindra spänningar i musklerna, vilket ger dig en helkroppsupplevelse av välbefinnande och avkoppling.

Så om du letar efter en professionell skönhet

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Ljusdal

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Ljusdal?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Ljusdal genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Ljusdal?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Ljusdal kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Ljusdal: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Ljusdal.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Ljusdal.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Ljusdal.

Boka tid på professionella nagelsalong i Ljusdal.