Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Lidköping 

Pedikyrens plats i Lidköping – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Lidköping.

Om du är ute efter en pedikyr eller manikyr i Lidköping så har du flera alternativ att välja mellan. Det finns ett antal salonger som erbjuder dessa behandlingar till både kvinnor och män.

En av de bästa salongerna för pedikyr och manikyr i Lidköping är Salong Torn. Deras personal är kunnig och erfaren när det kommer till att ta hand om naglar och fötter. Dessutom erbjuder de sina behandlingar till ett billigt pris.

Salong Beauty and Nails är också en av de populära salongerna i Lidköping för pedikyr och manikyr. Deras personal är mycket erfaren och kunnig när det kommer till att ta hand om naglar och fötter, så du kan känna dig trygg när du besöker dem. Priserna på deras behandling
Andra populära alternativ för pedikyr och manikyr i Lidköping är Salong Styling och Helsingborgsalongen. Salong Styling har specialiserat sig på att skapa de perfekta naglarna, med ett stort utbud av färger och stilar att välja mellan. Helsingborgsalongen är känd för sin avslappnande och lyxiga atmosfär, där du kan njuta av en pedikyr eller manikyr samtidigt som du slappnar av och kopplar av.

För de som föredrar en mer personlig och intim upplevelse när det kommer till nagelbehandlingar kan du besöka Nail Art Lidköping. Salongen erbjuder en unik och personlig upplevelse, där du kan diskutera dina önskemål och få perfekta resultat varje gång.

Oavsett vilken salong du väljer i Lidköping för din pedikyr eller manikyr kan du förvänta dig högkvalitativa behandlingar och en avkopplande upplevelse. Det är alltid en bra idé att kolla recensioner och priser innan du bokar din behandling, för att hitta den salongen som passar bäst för dig. Med så många alternativ att

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Lidköping

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Lidköping?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Lidköping genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Lidköping?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Lidköping kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Lidköping: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Lidköping.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Lidköping.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Lidköping.

Boka tid på professionella nagelsalong i Lidköping.