Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Kungsör 

Pedikyrens plats i Kungsör – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Kungsör.

Om man är på jakt efter en bra och billig pedikyr eller manikyr i Kungsör så finns det flera alternativ att välja mellan. En populär salong som många rekommenderar är Bästa Pedikyr & Manikyr, där man kan få väl utförda behandlingar till rimliga priser. Salongen har ett brett utbud av olika tjänster inom nagelvård, och man kan alltid vara säker på att få en professionell och trevlig service.

En annan bra salong att vända sig till för pedikyr eller manikyr i Kungsör är Visage Beauty Room. Där kan man också vara säker på att få bästa möjliga service till ett bra pris. Salongen är känd för sitt fina resultat och sin höga kvalitet, vilket gör att den är en av de mest
populära salongerna i Kungsör när det kommer till nagelvård.

För den som söker en lite mer unik och kreativ pedikyr eller manikyr kan man vända sig till Nail Art Studio. Salongen har en duktig och erfaren personal som kan skapa de mest fantastiska mönster och designer på naglarna. Här kan man verkligen ta ut svängarna och skapa en nagelvård som verkligen sticker ut.

En annan salong som har blivit mycket omtyckt i Kungsör är Skönheten i Centrum. Här erbjuds en rad olika skönhetsbehandlingar, inklusive pedikyr och manikyr. Salongen har fått höga betyg för sin professionella och vänliga personal samt sitt stora utbud av behandlingar till mycket rimliga priser.

Oavsett vilken salong man väljer, finns det många bra alternativ för den som söker en pedikyr eller manikyr i Kungsör. Det är viktigt att välja en salong som man känner sig bekväm med och som uppfyller ens önskemål och behov när det kommer till nagelvård. Med de salongerna som nämnts här finns det definitivt något

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Kungsör

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Kungsör?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Kungsör genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Kungsör?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Kungsör kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Kungsör: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Kungsör.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Kungsör.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Kungsör.

Boka tid på professionella nagelsalong i Kungsör.