Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Kiruna 

Pedikyrens plats i Kiruna – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Kiruna.

Om du letar efter en billig och bästa pedikyr/manikyr i Kiruna, behöver du inte leta längre. Det finns många salonger som erbjuder dessa tjänster, men vi har valt de bästa för dig.

En av de bästa salongerna i Kiruna är Beauty Lounge. Deras professionella och erfarna personal har många års erfarenhet av pedikyr och manikyr, vilket gör att du kan vara säker på att du får bästa möjliga service. Priserna är också mycket rimliga jämfört med andra salonger i staden.

En annan populär salong är Lotta´s Nagelstudio, som har specialiserat sig på naglar. De erbjuder pedikyr och manikyr till ett pris som passar de flesta plånböcker. Deras vänliga personal är kända för sin up
Ytterligare en salong som är välkänd för sina pedikyr- och manikyrtjänster i Kiruna är Skönhetssalongen. De erbjuder inte bara traditionella behandlingar, utan också en rad lyxiga behandlingar såsom paraffinbad och Shellac-nagellack. Priserna är något högre än genomsnittet, men det är verkligen värt det för tjänsterna som erbjuds.

För den som föredrar en mer avslappnad miljö med personlig service och hemtrevlig atmosfär, är Naturnära Salongen ett utmärkt val. Här får du den bästa avkopplingen under din pedikyr- eller manikyrbehandling med ekologiska produkter och en varm service som kommer att få dig att känna dig som hemma.

Sist men inte minst, är Kiruna Beauty en annan salong som är värd att nämna. De är kända för sitt brett utbud av tjänster inom skönhet som inkluderar både pedikyr och manikyr, men också hudvård och hårborttagningsbehandlingar. Personalen är mycket kunnig och ger alltid råd om rätt produkter och tekniker för d

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Kiruna

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Kiruna?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Kiruna genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Kiruna?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Kiruna kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Kiruna: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Kiruna.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Kiruna.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Kiruna.

Boka tid på professionella nagelsalong i Kiruna.