Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Kävlinge 

Pedikyrens plats i Kävlinge – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Kävlinge.

Skaffa pedikyr/manikyr i Kävlinge

Om du letar efter en bra och prisvärd pedikyr/manikyr i Kävlinge så finns det några alternativ att välja mellan. En av de mest populära och bästa salongerna som erbjuder pedikyr och manikyr i Kävlinge heter Skönhet från Huvud till Tå. Det är en utmärkt salong för dem som vill ha proffsiga behandlingar till ett billigt pris. Här kan du välja mellan olika behandlingar, som exempelvis klassisk manikyr, gelémanikyr, och pedikyr med eller utan fotmassage.

För dem som söker något mer exklusivt finns också salongen Amays Beauty som är en lyxig spa-salong som erbjuder en mängd oli
Det är inte bara kvinnor som uppskattar att få fina naglar och fötter utan också män som vill ta hand om både händer och fötter. Med ett brett utbud av behandlingar kan salongerna i Kävlinge möta allas behov. Förutom Skönhet från Huvud till Tå och Amays Beauty finns det också andra salonger i staden som erbjuder professionella manikyr- och pedikyrbehandlingar. Bland dessa hittar du exempelvis Salong Sense där du kan välja mellan olika typer av manikyr, pedikyr eller en kombination av båda, allt på en och samma gång.

En annan salong som erbjuder ett brett utbud av behandlingar är Aroma Spa and Beauty i centrala Kävlinge. Här kan du unna dig en lyxig pedikyr med avkopplande fotmassage, eller en klassisk manikyr med snygga färger och glittriga naglar. För dem som vill prova på något nytt kan Aroma Spa and Beauty också erbjuda Shellac, en typ av nagellack som håller längre än vanligt lack och ger en snygg och hållbar glans.

Oavsett vilken salong du väljer kan

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Kävlinge

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Kävlinge?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Kävlinge genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Kävlinge?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Kävlinge kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Kävlinge: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Kävlinge.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Kävlinge.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Kävlinge.

Boka tid på professionella nagelsalong i Kävlinge.