Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Hagfors 

Pedikyrens plats i Hagfors – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Hagfors.

Är du på jakt efter en pedikyr eller manikyr i Hagfors? Då har du kommit till rätt ställe! Det finns flera alternativ att välja på för att skaffa en pedikyr eller manikyr i Hagfors, och det behöver inte kosta dig en förmögenhet.

Ett bra ställe att besöka är “Lakrits R & R” som erbjuder bästa service till ett billigt pris. Du kan välja mellan olika typer av pedikyr och manikyr, beroende på vad du är ute efter. Förutom de vanliga behandlingarna finns det också en del lyxigare alternativ, som exempelvis spa-behandlingar och nagelförlängningar. På så sätt kan du skaffa en pedikyr eller manikyr i Hagfors som passar just
dina behov och önskemål.

Men det finns också andra alternativ för en pedikyr eller manikyr i Hagfors. “Nagelateljén” har ett stort utbud av behandlingar och produkter för naglar. Här kan du göra allt från en vanlig manikyr till att sätta på akrylnaglar eller göra nail art. De har också olika paketerbjudanden som kan vara värt att kolla in för att spara pengar.

Ytterligare ett alternativ är “Salon Deluxe” som erbjuder pedikyr och manikyr i en lyxig och avkopplande miljö. Här kan du unna dig en hel spa-dag eller bara en enkel manikyr. De har också olika paketerbjudanden som inkluderar massage och ansiktsbehandlingar.

Oavsett vilket ställe du väljer för din pedikyr eller manikyr i Hagfors så kommer du garanterat att bli nöjd med resultatet. Det finns många duktiga och professionella nagelterapeuter i området som kan ge dig den behandling du söker. Så boka din tid idag och unna dig den där perfekta pedikyren eller manikyren!

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Hagfors

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Hagfors?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Hagfors genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Hagfors?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Hagfors kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Hagfors: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Hagfors.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Hagfors.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Hagfors.

Boka tid på professionella nagelsalong i Hagfors.