Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Habo 

Pedikyrens plats i Habo – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Habo.

Om du letar efter en pedikyr eller manikyr i Habo, finns det flera utmärkta val tillgängliga. Det finns många salonger och spa i Habo som erbjuder högkvalitativa pedikyr och manikyr-tjänster. Du kan hitta salonger som erbjuder dessa tjänster billigt och andra som erbjuder det bästa du kan få.

När du letar efter den perfekta salongen för dig bör du överväga vad du vill ha från din pedikyr eller manikyr. Vill du ha något enkelt och grundläggande, eller vill du ha en mer avancerad och lyxig upplevelse? Vill du ha en snabb behandling eller vill du ta din tid och njuta av en riktig avkopplande upplevelse?

Oavsett vad dina önskemål
kan vara finns det en perfekt salong för dig i Habo. En av de populära salongerna i staden är Hårtrender, som erbjuder en mängd olika skönhetsbehandlingar, inklusive pedikyr och manikyr. Deras erfarna och professionella personal tar hand om dina naglar och ger dig en behandling som passar din stil och ditt humör.

En annan populär salong i Habo är KI’s Nails, där du kan få en högkvalitativ manikyr och pedikyr till ett överkomligt pris. Salongen har ett brett utbud av färger och stilar att välja mellan, så du kan hitta den perfekta looken för dig.

Om du söker en mer avancerad behandling, kan du besöka Ellie’s Beauty Studio, där de erbjuder en lyxig spa-pedikyr. Denna behandling inkluderar en avkopplande fotmassage och en exfolierande behandling för att ta bort döda hudceller och lämna dina fötter mjuka och silkeslena. Du kan också välja mellan olika nagellacker och dekorativa tillbehör för att anpassa din look.

Oavsett vilken salong du väljer i Habo, kan du

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Habo

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Habo?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Habo genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Habo?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Habo kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Habo: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Habo.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Habo.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Habo.

Boka tid på professionella nagelsalong i Habo.