Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Gävle 

Pedikyrens plats i Gävle – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Gävle.

Om du behöver en pedikyr eller manikyr i Gävle, finns det flera alternativ att välja mellan. Det finns flera skönhetskliniker i staden som erbjuder både pedikyr och manikyr, så det är bara att välja den som passar dig bäst. Bland de bästa alternativen finns bland annat Skönhetssalong Frida, där du kan få en högkvalitativ manikyr och pedikyr till ett överkomligt pris.

Om du vill ha det billigt kan du också överväga att besöka en av stadens frisörsalonger. Många av dessa salonger erbjuder också pedikyr och manikyr till mycket konkurrenskraftiga priser. Det är dock viktigt att se till att salongen har den kompetens som krävs för att ge dig den service
Gävle är en stad som har ett antal alternativ när det gäller att ta hand om dina naglar. Du kan välja mellan flera skönhetskliniker och frisörsalonger som erbjuder både pedikyr och manikyr. Beroende på din budget och önskemål kan du välja den som passar dig bäst.

Om du är villig att betala lite mer pengar för högkvalitativ service, rekommenderar jag Skönhetssalong Frida. De har ett bra rykte och många är nöjda med deras manikyr och pedikyr. Om du är på en budget kan du dock överväga att besöka en av stadens frisörsalonger. De erbjuder ofta mycket konkurrenskraftiga priser, men se till att salongen har kompetens för att utföra en bra jobb.

När det gäller att ta hand om dina naglar, är det också viktigt att ta hand om dem på egen hand. Använd skyddande nagelprodukter, fuktkrämer och undvik överdriven användning av nagellack. Dessa tips kommer inte bara att hålla dina naglar friska och starka, utan också göra din pedikyr och manik

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Gävle

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Gävle?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Gävle genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Gävle?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Gävle kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Gävle: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Gävle.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Gävle.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Gävle.

Boka tid på professionella nagelsalong i Gävle.