Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Borås 

Pedikyrens plats i Borås – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Borås.

Om du letar efter en bra och prisvärd pedikyr eller manikyr i Borås, har du många alternativ att välja mellan. Det finns många salonger och frisörer som erbjuder både pedikyr och manikyr i Borås till konkurrenskraftiga priser.

En av de bästa salongerna för pedikyr och manikyr i Borås är Nail Art på Kyrkängsgatan. De erbjuder båda behandlingarna till överkomliga priser, och det är en mycket populär salong med bra recensioner från kunderna.

En annan salong som är väl värd att kolla in är Beauty by Ann på Stationstorget. De erbjuder också både pedikyr och manikyr till bra priser, och de är kända för att ge en bra upplevelse och kvalitativt
Borås är en av de mest livliga städerna i Västsverige, och stadens utbud av salonger och skönhetssalonger gör det ännu bättre. För personer som letar efter en bra och prisvärd pedikyr eller manikyr i Borås, är det en oerhört omfattande lista över alternativ att välja mellan. Oavsett om man föredrar mer lyxiga tjänster eller enklare behandlingar finns det många alternativ.

Nail Art på Kyrkängsgatan är en av salongerna som sticker ut med sina överkomliga priser och det är en mycket populär salong med bra recensioner från kunderna. Salongen får ofta beröm för sitt professionella bemötande och gedigna arbete, vilket också är anledningen till att många kunder återkommer.

Beauty by Ann på Stationstorget är också en utmärkt salong att besöka om man vill ha en pedikyr eller manikyr. Salongen erbjuder också tjänster till bra priser och de kunderna ger ofta höga betyg för den kvalitativa upplevelsen.

För de som är lite mer kräsna finns det exklusiva salonger och hotell som erbjud

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Borås

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Borås?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Borås genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Borås?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Borås kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Borås: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Borås.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Borås.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Borås.

Boka tid på professionella nagelsalong i Borås.