Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Bollebygd 

Pedikyrens plats i Bollebygd – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Bollebygd.

Om du letar efter ett ställe att skaffa pedikyr/manikyr i Bollebygd, så har du tur! Det finns flera platser som erbjuder dessa tjänster till billiga priser. En av de bästa platserna att besöka är salongen “Bästa Nagel” som ligger i centrum av staden. Där kan du få både pedikyr och manikyr och personalen där är mycket professionell och trevlig. De är experter på att göra naglar och ger många olika alternativ för att passa dina behov.

Om du vill ha något annat än naglar, kan du besöka salongen “Bebö Nail & Spa” som också erbjuder en rad olika skönhetsbehandlingar, inklusive pedikyr och manikyr. Servicenivån är hög och pr
Andra ställen att överväga för pedikyr och manikyr i Bollebygd är “Beauty Nails” och “Nail by Nail”. Båda dessa salonger har erfarna nageltekniker som garanterar att du får den behandling du förtjänar. “Beauty Nails” erbjuder också andra skönhetsbehandlingar som fransförlängning, medan “Nail by Nail” har en stor variation av nagellack att välja mellan.

Om du vill ha en mer avslappnande upplevelse, kan du överväga “Spa & Beauty Bollebygd”. Här kan du få en helkroppsmassage eller ansiktsbehandling innan du bokar din pedikyr eller manikyr. Det är ett utmärkt sätt att ta hand om dig själv och dina naglar samtidigt.

Att få en pedikyr eller manikyr är en av de bästa sätten att ta hand om dina händer och fötter. Med det sagt, det är viktigt att välja rätt salong för att se till att du får den behandling du förtjänar. I Bollebygd finns det mer än en plats att välja mellan, så det är bra att ta sig tid att fundera över vad

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Bollebygd

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Bollebygd?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Bollebygd genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Bollebygd?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Bollebygd kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Bollebygd: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Bollebygd.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Bollebygd.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Bollebygd.

Boka tid på professionella nagelsalong i Bollebygd.