Njut av avkoppling och vackra naglar med pedikyr och manikyr i Åstorp 

Pedikyrens plats i Åstorp – vilken är närmast?

Besök vårt skönhetssalong för pedikyr och manikyr i Åstorp.

Om du letar efter en pedikyr eller manikyr i Åstorp, finns det flera alternativ att välja mellan. Det finns några salonger som erbjuder professionella behandlingar till ett billigt pris.

En av de bästa platserna att besöka för en pedikyr eller manikyr i Åstorp är Salong Dina Fötter. Här kan du förvänta dig en högkvalitativ pedikyr eller manikyr som utförs av erfarna tekniker till ett överkomligt pris.

Salongen är öppen måndag till fredag ​​och du kan boka en tid för att säkra din plats. Salongen erbjuder också en mängd olika andra tjänster, inklusive hårborttagning, ansiktsbehandlingar och massage.

En annan populär plats att få en ped
En annan populär plats att få en pedikyr eller manikyr i Åstorp är Lila Nails. Denna salong har ett rykte om sig att erbjuda högkvalitativa behandlingar till ett rimligt pris. Dessutom finns det ett brett utbud av färger och mönster att välja mellan, så att du kan anpassa din pedikyr eller manikyr efter din personliga stil.

Om du är i behov av en snabb fix, kan du besöka Bling Bling Nails. Denna salong fokuserar på att leverera snabba och prisvärda behandlingar för dina naglar, så att du alltid kan se polerad och professionell ut. De är öppna alla dagar i veckan och kan ta emot besökare utan att behöva boka en tid i förväg.

För de som vill uppleva en lyxig behandling, borde besöka Aqua Spa i Åstorp. Denna spa-anläggning erbjuder inte bara pedikyr och manikyr, men även en rad andra avkopplande behandlingar för både kropp och själ. Njut av en avkopplande massage eller en rengörande ansiktsbehandling, innan du lämnar den här spa-an

Vanliga frågor om pedikyr och manikyr i Åstorp

Var kan jag skaffa pedikyr och manikyr i Åstorp?

Du kan hitta salonger som erbjuder pedikyr och manikyr i Åstorp genom att söka online eller fråga lokalbefolkningen för rekommendationer.

Vilka fördelar finns det att skaffa pedikyr och manikyr i Åstorp?

Att skaffa pedikyr och manikyr i Åstorp kan ge en avslappnande och professionell upplevelse med lokala specialiteter och produkter.

Pedikyr och manikyr i Åstorp: Vad kostar det?

TypavbehandlingPris
Pedikyr350kr
Manikyr250kr
Shellacpedikyr450kr
Shellacmanikyr350kr
Franskpedikyr450kr
Franskmanikyr350kr
Spa-pedikyr550kr
Spa-manikyr450kr
Pedikyrmedlackning450kr

Lokalguide: Andra ställen att besöka för pedikyr och manikyr i Åstorp.

Få din bästa pedikyr och manikyr i Åstorp.

Hitta bästa nagelstudion för gelenaglar i Åstorp.

Boka tid på professionella nagelsalong i Åstorp.